Ota kaikki irti puhelimestasi

Älypuhelimen hankinta on aina sijoitus, johon kannattaa käyttää harkintaa. Uusien mallien ja ominaisuuksien viidakosta löytyy perusominaisuuksien lisäksi paljon erilaisia mausteita erilaisiin mieltymyksiin. Valokuvaavan kannattaa sijoittaa puhelimeen, jossa on hyvä kamera. Jos katsot paljon videoita, sijoita puhelimeen, jossa on isohko näyttö. Entä käytätkö puhelinta ostosten maksamiseen tai kuunteletko paljon musiikkia? Urheiletko? Autoiletko?

Kun olet päätynyt malliin, joka sopii sinun tarpeisiisi, on hyvä miettiä, miten saat kaiken hyödyn irti jokaisesta sentistä, jonka olet puhelimeesi sijoittanut. Tutustumalla lähemmin puhelimeesi ja saatavilla oleviin lisävarusteisiin saatat yllättyä, miten paljon ja miten erilaisissa tilanteissa voit puhelintasi hyödyntää. Suojaamalla puhelintasi ja sijoittamalla tarvitsemiisi lisävarusteisiin pystyt pidentämään puhelimesi käyttöaikaa jopa vuosilla.

Lisävarusteita eri tarpeisiin

Puhelimesi lisävarusteet ovat oleellinen osa sen suojausta ja käyttömukavuuden lisäämistä. Iphonen omistajia hemmotellaan mitä moninaisimmilla, laadukkailla lisäherkuilla, ja tuotteisiin tutustuminen auttaa sinua kartoittamaan kaikki puhelimesi mahdollisuudet. Suomessa iphonetalo.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia iphonen lisävarusteita mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Useimmiten ensimmäisinä hankintalistalla ovat puhelimen suojauksen varusteet. Näytönsuoja, suojakuori ja puhdistusvälineet suojaavat puhelintasi iskuilta, pölyltä ja savulta. Myös puhelimesi lataukseen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä laadukas laturi pidentää akun käyttöikää. Uuden puhelimesi mukana tulleen laturin lisäksi on hyvä harkita esimerkiksi vara- ja autolaturia. Erilaiset telakat suojaavat puhelintasi latauksen aikana ja auttavat pitämään tarvikkeesi järjestyksessä. Usean puhelimen telakkaa kannattaa harkita talouteen, jossa on useita iphone-käyttäjiä.

Harrastus- ja työvälineet

Muutaman lisävarusteen avulla voit tehdä arkielämästäsi sujuvampaa niin työssä kuin vapaalla. Konferenssipuhelimien, kaiuttimien ja kuulokkeiden avulla voit helpottaa työntekoa niin toimistossa kuin kotona. Autolaturilla, PowerBankillä ja kuulokkeilla helpotat puhelimesi käyttöä ollessasi tien päällä. Autotelineen avulla voit myös hyödyntää puhelimesi navigaattoriominaisuutta ja säästää itseäsi turhalta vaivalta ollessasi kesälomamatkalla perheesi kanssa tai työmatkalla. Ovatpa arkesi ja harrastuksesi sitten minkälaisia tahansa, puhelimesi voi olla paras kaverisi niin ulkoillessa, urheillessa kuin kotona pelatessasi videopelejä, katsellessasi elokuvia tai kuunnellessasi musiikkia. Valokuvien ottaminen helpottuu jalustojen ja itselaukaisijan avulla tuoden selfiet ja perhepotretit aivan uudelle tasolle. Myös lasten käyttöön on olemassa monenlaisia puhelimen lisävarusteita, jotka on suunniteltu helppokäyttöisiksi, hauskoiksi ja turvallisiksi perheen pienimpiä ajatellen.